سديم لوريل سولفات/SLS

سدیم فروسیانید
سپتامبر 1, 2016
سديم هيدروكسيد/سود گرانول
سپتامبر 1, 2016

سديم لوريل سولفات/SLS

نام محصول:سديم لوريل سولفات/SLS

مترادف: نام تجاری بین المللی: تگزاپونK12

فرمول:NaOSO3CH3(CH2)11

درجه: صنعتی و تکنیکی

توصیف:

پودری است سفید یا زرد با بویی خاص، غیر سمی است و وزن آن 25g/ml است و در دمای 180-185 درجه سانتی گراد تجزیه می شود. به آسانی در آب حل می شود و محلول ثاقب را تشکیل می دهد. در محلول قلیایی، اسید ضعیف و آب سخت به حالت ثابت باقی می ماند، اما در محلول اسیدی قوی تجزیه می شود. در دمای زیر 80 درجه حالت ثابتی دارد. به مقدار زیادی کف می کند و کف غلیظ و سفیدی را تولید می کند. SLS یک ماده شوینده یونی و سورفکتانت است که در بسیاری از محصولات بهداشتی (صابون ها، شامپوها، خمیردندان ها و غیره) یافت می شود. SLES ماده ای ارزان و کارامد در ایجاد کف است. SLES،SLS،ALS و سدیم سولفات پرت از سورفکتانت هایی هستند که در بسیاری از محصولات آرایشی با ویژگی های پاک کننده و امولسیونی بکار می روند. آنها همچون صابون هستند.

موارد استفاده:

این محصول سورفکتانتی یونی با خاصیت مرطوب کنندگی مطلوب، امولسیونی، شوینده و با کف فراوان است و بندرت پوست دست را می آزارد. از آن به طور گسترده در صنعت شیمی، پزشکی، نساجی، آبکاری، معدن و غیره بکار می رود.

بسته بندی:

در کیسه PV قهوه ای از جنس کاغذ شبه کرافتی و با وزن خالص 20 کیلو گرم و25كيلوگرم كه مطابق با استاندارد جهاني است,بسته بندی می شود.

کشور مبداء: چین

images (6)images (3)